0 votes
by (360 points)
imageJaxon Billige Fotballdrakter GregAldr
Arsenal-målet Paulo Dybala er blitt kontaktet av Inter Milan-sjefen Roberto Mancini om en flytting til San Siro, ifølge rapporter i Italia. Palermo-spissen er i ferd med å bli en av de hotteste egenskapene i europeisk fotball, med Arsenal og Juventus som uttrykker interesse for hans tjenester. I følge Gazzetta dello Sport kan Inter Milan være Dybalas destinasjon etter at Mancini personlig kontaktet spilleren. Inter-sjefen er desperat etter å Fotballdrakter lande argentineren og antas å ha forklart ham hans langsiktige planer for klubben. vil nå ha en stor beslutning om å ta i sommer, med de franske mesterne Paris-Saint Germain også klare til å gjøre et trekk.
 Arsenal-målet Jackson Martinez er klar til å forplikte sin fremtid til Porto, ifølge rapporter i Portugal. 27-åringen har vært sterkt knyttet til Gunners de siste 12 månedene, spekulasjoner som økte under colombias imponerende prestasjoner på verdensmesterskapet. Spissen scoret 20 ligamål da Porto endte på tredjeplass forrige sesong, og man trodde at han ville forlate Portugal på jakt etter Champions League-fotball.
 Serie A-siden er opptatt av Kjøp fotballdrakter internasjonale Costa Rica, som kommer til å forlate Emiratene i sommer. Palermo hadde opprinnelig vurdert en lånetrekning for Campbell, men motivene deres har endret seg etter at 23-åringen kunne være tilgjengelig på en permanent avtale. Campbell gjorde bare fire opptredener for Arsenal forrige sesong, mens han også brukte andre halvdel av kampanjen på lån hos Villarreal.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
SOYEZ LA BIENVENUE DANS QUESTIONS ET RÉPONSES. POSEZ VOTRE QUESTION OU RÉPONDEZ A CELLE DONT VOUS AVEZ LA RÉPONSE. LE SEIGNEUR VOUS BÉNISSE.
...